Nektariner, jordgubbar och vitt vin tillsammans är en oslagbar kombination. Jordgubbarna blir intensiva i smaken och nektarinerna blir härligt smakfulla
Första gången jag gör gröt i ugnen och det blev väldigt gott, även lite trevligare att servera Jag föredrar blåbär, smakar nästan som blåbärspaj, men i sommar kommer jag absolut att prova med rabarber och jordgubbar
De går naturligtvis att göra i vilken smakkombination en vill själv, men i vår trädgård växer rabarbern så det knakar och affärerna säljer jordgubbar billigt, så det var ju som givet
färska jordgubbar. 3 bananer 3 kiwi 3 persikor färska jordgubbar. Okej, i och med att jag inte planerat att bidra med något recept denna vecka försöker jag här kompensera det med en tillbakablick på några favoriter
Jag valde att göra min på bananer, mina två favoritglassar, färska jordgubbar, mini maränger, min bästa chokladfudgesås och ett hemmagjort cookie crumble
jordgubbar till garnering. Garnera eventuellt med färska jordgubbar och servera direkt. Från vänster. Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto
Chokladpavlova med jordgubbar, smetanagrädde och ananascurd är ett förslag. Idag tänkte jag försöka fresta er med en somrigt grön sås som passar till det mesta