½ dl finhackad persilja. Strö persilja på fisken och häll därefter på det heta sardellsmöret, som gör att temperaturen går upp ett snäpp ytterligare och blir precis lagom
Smaka av med vitpeppar och eventuellt lite salt, och rör ned persilja. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Finhackad persilja att strö över torsken och såsen. torskfiléer. Lägg i torsken försiktigt och lägg på. Torsken ska varken koka eller sjuda utan bara ligga i den varma lagen i
Häll ströbrödet i en skål, rör i citronskal, persilja, timjan, nötter och olivolja. Lägg torskryggen i saltlagen i 15 minuter. 800 g torskrygg eller torskfilé. 1 dl persilja, finhackad. 800 g torskrygg eller torskfilé 0,5 l vatten 0,5 dl salt 250 g djupfryst bladspenat, upptinad och avrunnen 2 morötter 2 schalottenlökar 12 svarta oliver 0,5 citron, pressad saft olivolja salt och svartpeppar 1 dl ströbröd 1 citron, rivet skal 1 dl persilja, finhackad 2 tsk torkad timjan 2 msk pinjenötter 1 dl olivolja citron, till servering
Mixa samman ärtor, persilja, riven grana padano, olivolja och balsamvinäger till en slät pesto. Servera den ugnsbakadetorsken med ärtpesto och palsternacksstomp
Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd och strö det över fisken. Skär torsken i 4 bitar. Servera med kokt potatis eller potatismos 600 g torskrygg. 1 msk hackad färsk persilja