Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Idag serverades det ångad torsk ihop medskiratsmör, ägghack och polkabetor. Polkabetor är ju så himla fina och dessutom väldigt goda då de ugnsbakas medsmör
Smält smöret på låg värme utan att röra runt. Torskrygg är faktiskt väldigt lätt att lyckas med, framför allt om man bakar den i ugnen och använder en termometer
Servera med kokt potatis och en balsmicosås eller skiratsmör. Lägg upp fisken på tallrikar och strössla baconet över, servera med grönsakerna, potatis och en sås
Häll i vitvinsvinäger och vatten i formen och lägg en klick skiratsmör ovanpå fisken. Mosa potatisen med vispen och lägg i smör, puré, mjölk, peppar och citronsaft
Det är en variant på kokt torsk i dillsås men med en liten syrlig kick. Vill man komplettera med någon grönsak så fungerar haricots verts eller gröna ärtor utmärkt