Blanda fiskfonden med grädden och persiljan och ös över fisken. Fisk tillagas ofta panerad eller i någon fettig gratäng, men här blev fisken istället fräsch och annorlunda i kombinationen med kapris och tomat
På tallriken fick den färdiga laxen sällskap av en kall yoghurtsås med dill, persilja och vitlök, och en matigare sallad med blandade grönsaker, rotfrukter, bönor och matvete
Skiva aubergine, zucchini och tomater i 3-4 mm tjocka skivor. Slå på de krossade tomaterna och 2 msk med strimlad basilika och låt allt puttra tio minuter. Blanda ihop resterande basilika, persilja, timjan, vitlök och olivolja (4 msk) och salta och peppra lite
Salta, peppra och garnera med persiljan. Dela tomaterna. 1250 g cocktailtomater, gärna i olika färger. 11 burk tomatkross. 12 msk hackad persilja. Tillsätt tomaterna och fräs ca 5 minuter. Blanda i de krossade tomaterna och chilisåsen och sjud såsen på ej för stark värme, tills den tjocknar, ca 15 minuter