koka torsk tillsammans med salladslök, haricot verts, morot och tomat tills allt är genomkokt. Fisk tillagas ofta panerad eller i någon fettig gratäng, men här blev fisken istället fräsch och annorlunda i kombinationen med kapris och tomat
Bitar av pumpa, potatis, morot och syrliga Discovery-äpplen hamnade i en långpanna med kryddor och olivolja och fick sedan gotta till sig i ugnen en knapp halvtimme medan jag vilade
Ta ut formen med fisk, lägg i tomater, champinjoner, morötter + såsen. Häll citronsaft + citronpeppar på fisken, ställ in fisken 5 minuter i ugnen på 200 grader medan du skär tomaterna i bitar. 1-2 tomater i bitar
Lägg fisken i en ugnsfast form och slå på passerad tomat och olivolja. Ugnsbakad sik1kg hel sik1dl strimlad gul lök50g smör2msk persillade. 1msk saltFinrivet skal från 1st citron1tsk svartpeppar1dl passerad tomat½dl olivolja
Blanda i linser, tomater, salt och peppar. 500 g konserverade körsbärstomater. 4 skinn- och benfria, fjällade skivor av färsk lax, à ca 150 g 1 citron, rivet skal och saft 2 msk smör 2 små rödlökar ca 2 msk olivolja 2 tsk finhackad färsk timjan salt och svartpeppar 400 g kokta gröna linser 2 bladselleristjälkar 2 morötter 1 zucchini 1 gul lök, finhackad 1 klyfta vitlök, pressad 1 msk olivolja 1 tsk finmalen torkad rosmarin 500 g konserverade körsbärstomater 1 tsk citronzest salt och svartpeppar