Lägg ner broccoli och tomater i en ugnsfast form. Skär broccolibuketter i 3 cm stora bitar. Skala broccolistjälken och skär den i bitar om 1-2 cm. Tärna tomaterna i 3 cm stora bitar. 600 g broccoli. 3 tomater. 600 g broccoli 3 tomater salt och olivolja 250 g mozzarella 4 kycklingbröst à ca 150 g (gärna med skinn)
Sedan skar jag två gula lökar och två tomater i klyftor. Enkelt och gott, till det kokt broccoli. Köpte Trångsvikens falukorv med 62% hög kötthalt, som jag skivade och lade senap krossad tomat och smakrik ost mellan skivorna. Lade det i smord ugnsform hällde i resten av de krossade tomaterna och klickade i en 1/2 burk crème fraiche
tomater. fryst broccoli. Lägg lägg broccoli i en ugnssäker form och lägg på laxbitarna. fryst broccoli. Lägg i tomaterna och sätt formen mitt i ugnen 10-12 minuter eller tills laxens innertemperatur är 56°C. 1 lime tomater
Ugnsbakad torskrygg. Täck med skivade tomater och salta lätt. broccolibuketter. Slå över de krossade tomaterna och i med buljongtärningar och fransk senap
Kokoskokt råris (använd kokosmjölk istället för vatten), ugnsbakad kyckling med fetaost blandat med grekisk yoghurt, soltorkade tomater och oliver + färgglad sallad till det
Och här har vi sötpotatispizza med en linsröra med soltorkade tomater och valnötter. Toppa med skivad broccoli, hyvlad zucchini, hyvlad rabarber, strimlad rödlök, rädisor, lite havsalt, pumpafrön och sesamfrön
spenat, kyckling skuren i bitar, ugnsbakade rödbetsklyftor, smulad ädelost, knaperstekt smulad bacon, valnötter och ringla sist den hopvispade dressingen över