Dela paprikan längs med, skölj och kärna ur. Blanda ihop ostarna och fyll paprikahalvorna. Placera de färdiga paprikahalvorna ovanpå ruccolan och servera
Den fyllda paprikan blir en kombination av enkelhet och en snobbig lyx. 6st Hela färska paprikor3msk Olivolja500g-750g Nötfärs2msk Tomatpuré1st Gul lök, finhackad2st Vitlöksklyftor, finhackad2dl Rött vin370g Krossade tomater med chili (dubbla mängden om du använder 750g Nötfärs)10st Cocktailtomater400g Cannelibönor200g Röda bönor10st Inlagda paprikabitar2st Ölkorvar, jalapeno och vitlök, fint skivad1msk Koriander1msk Spiskummin1msk Chilipeppar1msk Paprika2msk Smoked liquid2msk Kalvfond, flytande koncentrerad2msk ChilisåsNågra droppar TabascoHavssalt4-6dl Färdigkokt ris8msk VästerbottenostGott till. Låt allt koka upp och tillsätt paprikafilerna skurna i grova bitar, låt allt puttra över sakta värme i ca 30-60min tills du har erhållit en simmig konsistens. 10st Inlagda paprikabitar. 1msk Paprika