Ugnsbakad laxfile fryst recept

Ugnsbakad laxfilé

Ugnsbakad laxfilé

4 st portionsbitar lax (färsk eller tinad fryst). Lägg laxbitarna i en smord ugnsfast form. Krydda med salt och citronpeppar

UGNSBAKAD LAXFILÉ

4 st portionsbitar lax (färsk eller tinad fryst). Enkel och god. Om man vill att det ska vara mycket sås så gör dubbel sats av såsen
Ugnsbakad laxfilé

Ugnsbakad laxfilé

4 st portionsbitar lax (färsk eller tinad fryst). 14 st portionsbitar lax (färsk eller tinad fryst) salt citronpeppar 3 dl vispgrädde 2 msk majonnäs 1 knippa dillLägg laxbitarna i en smord ugnsfast form
Ugnsbakad lax med vitlökssås

Ugnsbakad lax med vitlökssås

1 kg frysta räkor med skal. 2 vitlöksklyftor 1 kg frysta räkor med skal. Lax och vitlök är ämnade för varandra helt enkel
Ugnsbakad lax med fetaost

Ugnsbakad lax med fetaost

5 dl frysta provencalska örtkryddor. Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakpapper. Krydda med salt och peppar och droppa över citronsaft
Ugnsbakad lax med örtsmör

Ugnsbakad lax med örtsmör

527 kcal, 28g protein, 31g fett, 32g kolhydrater 500 g Laxfilé Fryst. 2 msk Persilja - fryst. 225 g Haricot Verts Fryst
Ugnsbakad lax med sötsyrlig fetaostsås

Ugnsbakad lax med sötsyrlig fetaostsås

Hur kan jag hittills ha lyckats undgå att lägga upp ett recept på ugnsbakad lax. Ugnsbakad laxfilé (eller ännu hellre – hel sida) är så enkel och tacksam mat
Ugnsbakad lax med citron- och dillsås

Ugnsbakad lax med citron- och dillsås

Ugnsbakad lax med citron- och dillsås (4 portioner). 600g laxfilé (i hel bit eller som portionsfiléer, antingen färsk eller fryst och tinad). 1/2 dl dill (färsk eller fryst). Skriv ut 600g laxfilé (i hel bit eller som portionsfiléer, antingen färsk eller fryst och tinad). 1/2 dl dill (färsk eller fryst)
Ugnsbakad laxsida

Ugnsbakad laxsida

ICA har denna veckan ett riktigt bra pris på hel, färsk laxsida, vilket jag tycker är helt klart mycket godare än de färdiga frysta portionsbitarna som man kanske vanligtvis köper som student
Ugnsbakad lax med spenatsås

Ugnsbakad lax med spenatsås

Fräs spenaten i en kastrull med matfett, tills den frysta spenaten tinat eller den färska blivit slak
Ugnsbakad lax med fetaost

Ugnsbakad lax med fetaost

5 dl frysta provencalska örtkryddor. 5 dl frysta provencalska örtkryddor Ugn. 1. 2 kg laxfilé. 1salt. 11 msk pressad citron
Ugnsbakad lax med kantarellsås

Ugnsbakad lax med kantarellsås

Börja med att tina de frysta kantarellerna i rumstemperatur. 150 g frysta kantareller. Sätt ugnen på 175 grader
Ugnsbakad lax med grönsaker

Ugnsbakad lax med grönsaker

4 bitar laxfilé à ca 200 g 12 cocktailtomater Saften av ¼ citron 1 msk olivolja Nymald svartpeppar 2–3 färska timjankvistar + extra till garnering 100 g sockerärter 100 g gröna bönor 100 g frysta gröna ärter 50 g frysta bondbönor 1 liten skivad purjolök
Ugnsbakad lax med saffranspasta och broccoli

Ugnsbakad lax med saffranspasta och broccoli

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram laxfilé , eller 4 st frysta filéer 1 st salt 0 st svartpeppar Saffranssås 2 msk vitvinsvinäger 2 msk vatten 0,5 gram saffran 2,5 dl grädde 1 msk fiskfond Tillbehör 400 gram tagliatelle 1 st broccoli 0,5 st citron(er) 1 st salt 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal