Ugnsbakad laxfilé recept

10 Spara
Ugnsbakad laxfilé i hummersås

Ugnsbakad laxfilé i hummersås

Koka ihop vin, fond, crème fraiche, grädde och ost i en kastrull. På lördagskvällen lagade jag 3 rätters och huvudrätten var en ugnsbakad laxfilé i hummersås. 700-800 g färsk laxfilé i bitsaltseafood och fishkrydda (Santa maria)Sås. 2 dl creme fraiche1 dl vitt vin3 dl grädde100 g creme cheese (Philadelphia)4 msk hummerfond3 msk finhackad dill2 krm cayennepepparsaltGör så här. 2 dl creme fraiche
5 Spara
Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi och lime

Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi och lime

Skär laxfilén i portionsbitar. Lägg den ugnsbakade laxen på grönsakerna. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi och lime (4 portioner). 600 gram laxfilé. 1 lime. Rör ner japansk soja, vatten, 1 tsk sambal oelek, finrivet skal och pressad saft av en lime, riven ingefära och 1 msk socker. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi och lime (4 portioner). 600 gram laxfilé. 1 lime
Sökförslag och sidor