Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över. Strö sesamfrön och finhackad koriander över laxen och servera tillsammans med ris och haricots verts
600 g laxfilé. 400 g haricots verts. Stek haricots verts och strödröd i olivolja i ca 5 min. Skär laxfilén i ca 2 cm tjocka skivor och lägg ovanpå. blogginfo, intressant, lchf, recept, matlagning, lax, ugnsbakat, pepparrot, 600 g laxfilé. 400 g haricots verts
Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över. Strö sesamfrön och finhackad koriander över laxen och servera tillsammans med ris och haricots verts
1 kg laxfilé. 150 g haricots verts. 1 dl sesamfrön salt 1 kg laxfilé 3 x 3 cm 2 st paprikor tärnade 2 st broccoli i buketter 2 st morötter i stavar 1 st rödlök i klyftor 1 st röd chili skivad 2 st vitlöksklyftor hackade 0. 5 msk ingefära riven lime det rivna skalet från 1 3 msk pressad lime 1 kruka koriander grovt hackad 150 g haricots verts lättkokta 3 st salladslökar strimlade Till servering mangosås (finns på Asienhyllan)
Ugnsbakad lax som marineras i en god marinad och serveras med lite roligare potatis än vanligt kokt. 1 kg laxfilé. 500 g haricot verts. Koka upp haricots verts i ca 1 min och låt dem också få rinna av. 1 kg laxfilé. 500 g haricot verts
haricots verts. Värm ugnen till 200 grader. Koka ihop grädde och vin i en kastrull. Smasätt med fiskfonden först när såsen är simmig,annars blir den för salt om den får koka ihop