Blanda krossade tomater och krossad vitlök och krydda med ganska mycket salt och peppar. 800 g laxfilé. 2 förp krossade tomater, ca 4 dl. 800 g laxfilé 3 krossade vitlöksklyftor 2,5 dl grädde, 35 % 2 förp krossade tomater, ca 4 dl Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak 1 kg potatis dill, hackad
Jo just det, lite ugnsbakadtomat och lime blev det också. I kombination med två ugnsbakade laxfiler blev det en delikat söndagsmiddag i solen på verandan
Jepp du läste rätt, fem ingredienser är det enda du behöver för den här smarriga fiskmiddag, lax + tomater + ingefära + vitlök och slutligen bacon som pricken över laxfilén, summa summarum fem
Lägg laxfiléerna i en liten ugnsfast form. Bakade tomater. Skölj och halvera tomaterna. Lägg tomaterna. Skala och halvera vitlöken och lägg bland tomaterna
Skär ett snitt i varje laxfilé, mosa ihop gorgonzolaost och crème fraiche med lite timjan. Halvera tomaterna och lägg ut tomat och ruccola på tallrikar, servera fisken ovanpå
Placera laxfiléerna på bakplåtspappersklädd ugnsplåt. Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami och tomat
Toppa med hackad gräslök och servera med sallad och tomater. 600 g laxfilé. 250 g cocktailtomater. Börja med att tina de frysta kantarellerna i rumstemperatur