Koka ihop vin, fond, crème fraiche, grädde och ost i en kastrull. På lördagskvällen lagade jag 3 rätters och huvudrätten var en ugnsbakadlaxfilé i hummersås. 700-800 g färsk laxfilé i bitsaltseafood och fishkrydda (Santa maria)Sås. 700-800 g färsk laxfilé i bit
Smält samman ost och grädde på svag värme i en kastrull till en sås. 4 bitar laxfilé. 4 bitar laxfilé. Lax och vitlök är ämnade för varandra helt enkel
Smaka av med lite pressad citron, salt och peppar innan du rör ner ost och persilja och serverar. Förra veckans torsdagsmiddag blir dagens bloggarmiddag och det betyder ugnsbakad fisk med ett lite annorlunda täcke, ett täcke vi hittat i en tidning
Ovan en Palak paneer och nedan en Ugnsbakad lax. Här är uppdraget Arlas tärnade ost. Men den fungerar även i upphettad variant där man inte riktigt vill att osten skall smälta utan ha tugg