Men jag tog lite mindre rosmarin och laxfilémed skinn som blir saftigare och smakar mer – och så förenklade jag receptet en smula och pressade grapefrukten istället för att skära ut hinnfria klyftor
500 g laxfilé. ca 400 g fänkål. Receptet gäller för 4 port 500 g laxfilé 1 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet 1 tsk salt 1 krm svartpeppar ca 400 g fänkål ½ pkt saffran à 0,5 g ½ tsk salt 1 tsk strösocker 2 tsk färskpressad citronsaft 2 tsk olivolja 1 dl hackad färsk dill Rosépepparkräm
Blanda grönsakerna med oljan i en papprad långpanna. Ansa och skär fänkålen i skivor. Fetakräm Mosa fetaosten fint med en gaffel och blanda den med ricottan
Ugnsbakad banan med mjölkchoklad, Yummy. Jag använde en hel bit laxfilémed skinnet kvar. I ett av de senaste numren av Allt om Mat fanns ett recept på fänkålskryddad lax