Skär laxfilén i portionsbitar. Lägg den ugnsbakade laxen på grönsakerna. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi och lime (4 portioner). 600 gram laxfilé. 1 lime. Rör ner japansk soja, vatten, 1 tsk sambal oelek, finrivet skal och pressad saft av en lime, riven ingefära och 1 msk socker. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi och lime (4 portioner). 600 gram laxfilé. 1 lime 1 msk socker
UGNSBAKAD LAX MED SOJAVINÄGRETT, PAK SOI OCH LIME. Lägg den ugnsbakade laxen på grönsakerna. Rör ner soja, vatten, sambal oelek, limesaft, ingefära och socker
Jo just det, lite ugnsbakad tomat och lime blev det också. I kombination med två ugnsbakade laxfiler blev det en delikat söndagsmiddag i solen på verandan
Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över. Sjud upp och tillsätt skal och saft från limen och häll såsen över lax och grönsaker i formen
Lägg laxfilén i en ugnsfast form och salta ovanpå. Smält smöret och rör i ströbröd, hackade nötter, sambal oelek, hackad vitlök, limeskal och saft från limefrukten
Skär lime & chili i yunna skivor. Ta ut laxen ur ugnen, garnera med sesamfrön, limeskivor & chili. skal från 1 lime. 2 msk limejuice. 1 tsk torkade, smulade kaffir limeblad. 1 kg laxfilé i bit. 2 lime. skal från 1 lime 2 msk limejuice. 1 tsk torkade, smulade kaffir limeblad. 1 kg laxfilé i bit. 2 lime 1/2 röd chili
Limewokade grönsaker. Salta och peppra och riv över limeskal. Smaksätt med salt, peppar, limesaft. 2 st laxfilé i bitar a´125gram. rivet skal av 1/2 lime. pressad saft av 1/4 lime. pressad saft av 1/4 lime eventuellt 1/2 msk hackad persilja
Skär laxfilén i fyra portionsbitar, om de inte redan är delade, och lägg i en smord ugnsfast form. Servera laxen med ris, nykokta gröna ärtor och limeklyftor