2 kg laxfilé. 2 msk hackad gräslök. Krossa pepparn och blanda den med socker och salt. Gnid in laxens köttsida med blandningen och låt den vila i kylen i 1 timme, tills salt och socker lösts upp
gräslök. Dekorera med dill och gräslök. gräslök. 600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra. Relaterat Ingredienser, ca 4 portioner 600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra
Blanda ihop gräddfil, majonnäs, gräslök, dill och citronsaft. 2 bitar laxfilé. 1 msk klippt gräslök. Lägg laxen i en smord form eller på en plåt med bakplåtspapper
Toppa med hackad gräslök och servera med sallad och tomater. Hackad gräslök. 600 g laxfilé. Börja med att tina de frysta kantarellerna i rumstemperatur
Blanda samman gräddfil, majonnäs, gräslök, dill och pressad citron till en kall sås. Idag står det dock ugnsbakad lax på bloggmenyn, serverad med en riktigt god gräddfilssås och ett gäng härligt göna edamamebönor
ca 1 kg laxfilé 2 klyfta vitlök 40 g smör 1,5 msk honung 3 msk persilja, finhackad 1 citron, rivet skal från en citron (endast det gula) citron, skivor gräslök, finhackad salt peppar
Blanda färskost, dill och gräslök och fördela på laxen. 300 g laxfilé. 2 msk hackad gräslök. Dela laxen i två lika stora bitar och lägg i en smord ugnsfast form
Servera den till ugnsbakadlaxfilé, grillad halloumi eller något annat du gillar. Jag fick något ryck och trollade fram en potatissallad med färskpotatis som gottade sig i citron, gräslök och en del annat
Ugnsbakade rotfrukter. ½ dl hackad gräslök. 4 bitar laxfilé à 150 g. Skala potatis, palsternacka, morötter och kålrot och skär i stavar och lägg över på en plåt med bakplåtspapper