Skär ett snitt i varje laxfilé, mosa ihop gorgonzolaost och crème fraiche med lite timjan. 4 st laxfilé portionsbitar. 160 gram gorgonzolaost. 4 st laxfilé portionsbitar. 160 gram gorgonzolaost
Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. 800 g laxfilé. 7 msk gorgonzola. 800 g laxfilé benfri mittbit av med skinn 7 msk gorgonzola eller blåmögelost St Agur 1 msk smör salt Sherrysås
Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. 800 g laxfilé. 7 msk gorgonzola. 800 g laxfilé benfri mittbit av med skinn 7 msk gorgonzola eller blåmögelost St Agur 1 msk smör salt Sherrysås
Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. 800 g laxfilé. 7 msk gorgonzola. Lägg varje bit med skinnsidan ner och gör ett snitt tvärs över så att det bildas en ficka mitt i varje bit
Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. 800 g laxfilé. 7 msk gorgonzola. 800 g laxfilé benfri mittbit av med skinn 7 msk gorgonzola eller blåmögelost St Agur 1 msk smör salt Sherrysås
Gör ett snitt i varje laxfilébit. 160 gram gorgonzolaost. 4 bit(ar) laxfilé ,. 1. Sätt ugnen på 200 g. Morsa ihop ost och crème fraiche med lite timjan
Putsa laxfilén fri från revben och småben. 6-8 msk gorgonzolaost (inte för stark). Sätt ugnen på 200º. Känn med fingertoppen och använd en tång de ben som sitter snett i laxköttet
4 portioner6oo gram laxfilé6-8 msk gorgonzola eller annan krämig ost. 1 msk olivolja till pensling½ msk saltcitronpepparPutsa laxfilén och dela den i fyra bitar. 6oo gram laxfilé