Den här ugnsbakade saftiga laxen med en len citron och basilikasås fick bli veckans fiskrätt. Salt, malen vitpeppar och strimlad färsk basilika efter smak
Krydda med citronsaften, klippt basilika, havssalt & lite svarpeppar. Servera på varma tallrikar och rippla över lite balsamicosirap, servera gärna med lite färsk dill eller basilika och en citronklyfta
Ugnsbakade rotfrukter. ½ dl hackad basilika. 4 bitar laxfilé à 150 g. Skala potatis, palsternacka, morötter och kålrot och skär i stavar och lägg över på en plåt med bakplåtspapper
Tomater, fetaost med ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilé med. ) Vilka örter man väljer är helt och hållet upp till utbud och smak, mynta basilika och gräslök passade för vår del
Ugnsbakade rotfrukter. 5 dl basilika. 4 bitar laxfilé. Skala potatis, palsternacka, morötter och kålrot och skär i stavar och lägg över på en plåt med bakplåtspapper
Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form och ringla över olivolja. Basilikakräm. Mixa under tiden basilikablad, ägg, dijonsenap, vitlök, vinäger och honung