Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken. Lägg räkorna ovanpå laxen. Blanda crème fraîche, grädde, dill, senap, saften från 1 citron, buljongen, salt och peppar i en skål
Salta och peppra laxen efter behag. Salt. Peppar. (jag brukar servera laxen med pressad potatis och då går det snabbare att koka den om man skär den i mindre bitar)
Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. salt och peppar. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
salt och peppar. Smeta ut olivolja på den, salta och peppra. Till detta blev det en superfräsch citrondippsås som blev himla lyckad, så god och fräsch och passade perfekt till den ugnsbakadelaxen
Salt och peppar. Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten