Lägg laxbitarnapågrönsaksbädden. Smula flingsaltet över laxen. Ansa den färska löken och skär varje lök i fyra klyftor, låt det gröna på löken vara kvar
Lägg pålaxsidan och smaksätt med kryddor. Lägg i botten på en ugnsfast form. 600 gr lax utan skinn. Ställ in i ugnen på 175° i ca 20 minuter. 600 gr lax utan skinn
Grönsaksbädd. Lägg laxenpå en smord eldfast form. Lägg upp på varma tallrikar och servera med laxen. Sätt ugnen på 225 grader. Fördela blandningen över laxen och ställ formen i ugnen i 15 minuter. 4 laxfiléer
På buffén fanns det lax och sill i alla möjliga former, inlagd strömming, goda såser och röror, ägghalvor, färskpotatis, västerbottenost och tunnbröd m
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Ugnsbakadlax med färskostfyllning pågrönsaksbädd. Så just nu kör jag LCHF och hoppas på resultat. Måste ju faktistk påstå att även om det var superluftigt och mjukt så var det tämligen smaklöst