I kombination med två ugnsbakadelaxfiler blev det en delikat söndagsmiddag i solen på verandan. Jo just det, lite ugnsbakadtomat och lime blev det också
Toppa laxenmedtomathack och baconbitar. På tallriken fick den färdiga laxen sällskap av en kall yoghurtsås med dill, persilja och vitlök, och en matigare sallad med blandade grönsaker, rotfrukter, bönor och matvete
körsbärstomater. Den är dessutom himla nyttig medlaxen, spenaten och sötpotatisen. laxfiléer. Idag ska jag iväg på spa med mina kompisar, vi ska till Vann spa
Halvera tomaterna och lägg ut tomat och ruccola på tallrikar, servera fisken ovanpå. Skär ett snitt i varje laxfilé, mosa ihop gorgonzolaost och crème fraiche med lite timjan
Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami och tomat