basilika och gräslök slät i en mixer eller med en stavmixer. ½ kruka gräslök. Ugnsbakadlax. laxen en fräsch, vårig fänkålssallad med en frisk och örtig kall
Denna laxrätt har nog blivit ett av de mest uppskattade inläggen på hela bloggen. Om du vill ha potatis till så ska du börja med den, för då kanske den hinner bli färdig samtidigt som fisken
rejält med hackad gräslök. Till detta blev det en superfräsch citrondippsås som blev himla lyckad, så god och fräsch och passade perfekt till den ugnsbakadelaxen
Dekorera med dill och gräslök. gräslök. Blanda grädden med fond och hackad dill. gräslök. 600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra. Relaterat Ingredienser, ca 4 portioner 600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra
Jag bakade en bit Paprika tillsammans medlaxen, blir en god skål till såsen. Kantareller är godast bara smörstekta, som tillbehör till lax passar de fint
Tillsätt den hackade gräslöken och rommen vid servering. Och det var en färsk laxsida som jag ugnsbakade och serverade med en god smörsås och kokta grönsaker
Salta och peppra laxen. Ställ alla klyftor på en plåt med bakplåtspapper. Ta ut och lägg på laxbitarna. till två personer2 gula lökar2 äpplen5 potatisar2 portionsbitar laxmed skinnet kvar ½ tsk saltsvartpepparCurryröra½ dl kesella (lätt)½ dl yoghurt1 tsk curry1 msk hackad gräslök½ tsk saltSätt ugnen på 225 grader. 2 portionsbitar laxmed skinnet kvar ½ tsk saltsvartpeppar
ca 1 kg laxfilé 2 klyfta vitlök 40 g smör 1,5 msk honung 3 msk persilja, finhackad 1 citron, rivet skal från en citron (endast det gula) citron, skivor gräslök, finhackad salt peppar