Smörj en ugnsform och lägg ner laxfiléerna. Bred örtcremen över laxen och sätt in i ugnen. Använd gärna en termometer, när laxens innertemperatur är 47-48 gr är laxen klar. 4 laxfiléer portionsbitar. 1 msk dijonsenap
Blanda fraiche, dijonsenap, ättiksgurka och kapris, smaka av med salt och peppar. Skär bort skinnet på laxen och lägg den i en ugnsfast form och ringla honung över
LAX MED HUMMERSÅS, typ till jättemånga. Lägg laxen i en ugnsfast form. Häll såsen över laxen. Jag hittade färsk lax för 99. 1200 gram färsk laxfilé. 1 matsked dijonsenap. Lax med tomat och kapris (0). Lax och äggsallad med senap och citrondressing (6). Repris på lax (9). Fisk och skaldjur gräslök, hummer, hummerfond, lax, recept 1200 gram färsk laxfilé. 1 matsked dijonsenap
Bred täcket över och runtom laxen. ca 700 g färsk, skinn- och benfri laxfilésalt, och peppar1 tsk Dijonsenap1 pressad vitlöksklyfta1 dl majonnäs1 dl Bostongurkasaft av ½ pressad lime1 äggvitaSkär laxen i fyra portionsbitar och lägg i en smord, ugnseldfast form
Ugnsbakadlax med äpplen. En riktigt god och lättlagad fiskmiddag är vad vi har på gång här i Mårtenssons kök idag, en fiskgratäng där laxen har fått ett gott täcke av äpplen, ost och fänkål och en senapssås att simma runt i
Ugnsbakade rotfrukter. Salta och peppra laxen och bred på örtblandningen. Lägg laxen på de ugnsrostade rotfrukterna och baka i ugn i ca 7 minuter. 1 msk dijonsenap. 4 bitar laxfilé à 150 g
Ugnsbakade rotfrukter. Salta och peppra laxen och bred på örtblandningen. Lägg laxen på de ugnsrostade rotfrukterna och baka i ugn i ca 7 minuter. 1 msk dijonsenap. 4 bitar laxfilé