Blanda i bönor och smaka av med salt och peppar, vänd ner persilja. Sätt ugnen på 120 grader och gnid in laxen med resten av olivoljan, salta och peppra
Sila av vattnet och lägg upp bönorna i en skål. Ta ut och tina laxen om den är fryst. Lax. Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över
4 bitar laxfilé à ca 200 g 12 cocktailtomater Saften av ¼ citron 1 msk olivolja Nymald svartpeppar 2–3 färska timjankvistar + extra till garnering 100 g sockerärter 100 g gröna bönor 100 g frysta gröna ärter 50 g frysta bondbönor 1 liten skivad purjolök
Det lär ju vara så sunt och nyttigt att skära ner på vitt mjöl – och äta fler bönor. Satsar man på färsk lax, färsk timjan, färska örter till dressingen och färskpressad appelsin blir det lyx-varianten
Det blev en lyckad lax igår Jag serverade laxen tillsammans med en fräsch sallad med en simpel dressing (balsamvinäger, olivolja, salt och peppar) samt vita bönor i senapsdressing
På tallriken fick den färdiga laxen sällskap av en kall yoghurtsås med dill, persilja och vitlök, och en matigare sallad med blandade grönsaker, rotfrukter, bönor och matvete
isterband och gravad lax med dillstuvad potatis och en god salsiccia-korv. Lägg i tomater och bönor. 4 dl hemkokta bönor (vita, svarta eller de du gillar) eller 1 pkt färdigkokta bönor. 4 dl hemkokta bönor (vita, svarta eller de du gillar) eller 1 pkt färdigkokta bönor