Det blev kolja och det var nog första gången jag åt det. Ugnsbakadkolja med grönsaker (3 port). ca 450 g kolja. Direktlänk, 0 Kommentarer ca 450 g kolja
Ugnsbakad torsk med brynt smör, ägg, ansjovis, räkor och rödlök 4 portioner. 4 portionsbitar fiskfilé (ca 150 g), t ex torsk, kolja eller sej. Ugnsbakad torsk med brynt smör, ägg, ansjovis, räkor och rödlök 4 portioner
Ugnsbakad potatis och squash. Servera fisken med sallad och ugnsbakad potatis och squash. 2 st kolja. Skölj och dela potatisen på längden och lägg i en ugnsfast form
Servera gärna med t ex ugnsbakade rotsaker eller ännu hellre kokt färskpotatis – när det är säsong. ca 600 g MSC-märkt filé av färsk torsk eller kolja. Relaterade ca 600 g MSC-märkt filé av färsk torsk eller kolja