Ja, det var så klart vitt Alsacevin i ugnsformen. För några år sedan lagade jag en alsassisk rätt med fläskytterfilé som ugnsbakades med potatis, lök och äpple
Jag ugnsbakade en blandning av paprika och purjolök samt kokte haricot verts. Tror det fungerade utmärkt faktiskt, även om han kanske ändå inte lagt märke till dammtussarna, det är något vi kvinnor oftare uppmärksammar än män
Då ska du ju dra av lite Points för det du inte åteller tvingade i digoch Poof. De var mer att visa att om man lägger om vissa småvalkan man vinna massa på det
Ta ut formen ibland och tryck ner det översta lagret i vinet, så det inte blir torrt eller bränt. Sötman i äpplet blandades fint med syran i vinet och styrkan i senapen
Servera köttet med svamp, kokt lök och gärna med potatismos eller ugnsbakade potatisklyftor. Skala schalottenlöken och pressa ner vitlöken i en gryta med vinet, buljongen och timjan