Runda av den med olivolja och smaka av med salt och peppar. Putsa fläskfilén och gör ett snitt längs med hela filén, inte helt igenom men så att du kan öppna upp fläskfilén som en "rulle"
Ofta glömmer man bort de godaste köttdelarna och istället köper tex fläskfilé. Olivolja. Pensla på olivolja och krydda med salt och italiensk eller fransk salladskrydda
Servera gärna med ugnsbakade små rödlökar. Potatisflarnet går att förbereda och värma innan servering, fläskfilén kan förberedas tom kokningen och sedan stekas och även vinägerreduktionen kan göras i förväg
Ja men kycklingfilé, fläskfilé och annan filé, håller ni inte med. Sen fick de vila lite och fänkålen fick åka in i ugnen med olivolja i ca 20 min på 225 grader
Blanda de grillade grönsakerna med den ugnsbakade potatisen, tomater och oliver. 500 g fläskfilé. 2 msk olivolja, (1 + 1 msk). Borsta potatisen, klyv och blanda med 1 msk olivolja, salt och peppar. -Mama Skogly ♥ 500 g fläskfilé. 2 msk olivolja, (1 + 1 msk)
Olivolja. Ringla försiktigt över lite olivolja över sallatsbladen. Olivolja. 4 skivor fläskkarré (eller fläskfilé på bit) om totalvikt 400-500 gram. 4 skivor fläskkarré (eller fläskfilé på bit) om totalvikt
På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
Tisdagen den 18 augusti - Tonfiskbollar med sesamfrön med ugnsbakade rotsaker. Söndagen den 23 augusti – Baconlindad fläskfilé med blomkålsmos och morots-/zucchinistrimlor. 600 g fläskfilé. 1 flaska olivolja smaksatt med chili och vitlök. 1 lime 600 g fläskfilé. 1 squash 1 flaska olivolja smaksatt med chili och vitlök
Gjorde även en nyttig middag bestående av ugnsbakadfläskfilé med ugnsrostade grönsaker(Zucchini, morot, palsternacka, lök och sockerärtor) som jag blandande med lite olivolja, färskpressad vitläk och chilipulver