Fläskfilé med dragon- och senapssås med ugnsbakade grönsaker. Rödlök. Fläskfilé. Vitlöksklyftor. Låt fläskfilén vara kvar i sin sås och servera tillsammans med grönsakerna
Fläskfilé. Fräs peppar och lök i smör i 1-2 min utan att det får färg. 1,3-1,5 kg fläsk fläskfilé. 2-3 msk lök, mycket finhackad. Wiskyflamberad fläskfilé1,3-1,5 kg fläsk fläskfilé 1,5-2 tsk salt 3-4 krm nymald vitpeppar 2-3 msk smör till stekning 1 dl whisky till flambering. Pepparsås1 msk smör 1,5-2 msk grovkrossad vitpeppar 2-3 msk lök, mycket finhackad 2 grönsaksbuljongtärningar + 1,5 dl vatten 6 dl crème fraiche 3 tsk kinesisk soja
Fläskfilé från Lillehems utegrisar ( ) som försiktigt steks och sedan ugnsbakas. Fläskfilén ansas, kryddas lätt med örtkryddor och steks så att den precis får stekyta
Blanda de grillade grönsakerna med den ugnsbakade potatisen, tomater och oliver. 500 g fläskfilé. 500 g grönsaker, zucchini, paprika, färsk lök. 1 st vitlöksklyfta, skivad. Skiva zucchinin, skär paprikan i bitar, halvera löken och blanda med 1 msk olja. -Mama Skogly ♥ 500 g fläskfilé. 500 g grönsaker, zucchini, paprika, färsk lök. 1 st vitlöksklyfta, skivad
Skala löken och skär dem i klyftor. Lägg morotsstavar och lökhalvor i den ugnssäkra formen. 4 skivor fläskkarré (eller fläskfilé på bit) om totalvikt 400-500 gram. 4 st rödlök. 4 skivor fläskkarré (eller fläskfilé på bit) om totalvikt. 4 st rödlök
Tillbehöret blev ugnsbakade bakpotatisskivor som behövde lika lång tid som köttet. Här har jag brynt en bit hel fläskfilé och rullat in i smördeg tillsammans med en jättegod champinjonröra med timjan, gul lök och grädde