Dela fiskfilén och lägg den i en eller två smorda ugnssäkra formar. Salta och peppra. Täck formen med ett smörat smörpapper och tillaga i ugnen i ca 10 minuter, tills fisken är vit
600 g vit fiskfilé. 600 g vit fiskfilé. Fisk och bacon är en ny kombination för mig, men helt plötsligt blev fisken intressant för den i familjen som minst gillar fisk
300 g vit fiskfilé. Lägg fisken i en smord form och krydda med salt och peppar. Hacka mandeln. Blanda mandel, basilika, persilja och hackad vitlök med ost och smör
600 g vit fiskfilé. Sätt ugnen på 200 grader. Rosta pinjenötterna i stekpanna. Mixa ruccola, de rostade pinjenötterna, osten och olivoljan i en mixer eller med mixerstav
Till ugnsbakade fisken. Sätt ugnen på 200 grader. I en ugnsform, blanda olivolja och kryddorna. Finhacka persilja och dill och blanda ned i oljan, salta och peppra
Ugnsbakad fisk med sufflétäcke som smakar av dill, fransk senap och paprika. ca 600 gram vit fiskfilé, eller fiskblock. ca 600 gram vit fiskfilé, eller fiskblock
Ugnsbakad torsk med brynt smör, ägg, ansjovis, räkor och rödlök 4 portioner. 4 portionsbitar fiskfilé (ca 150 g), t ex torsk, kolja eller sej. Ugnsbakad torsk med brynt smör, ägg, ansjovis, räkor och rödlök 4 portioner