Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk. Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. 400g Fiskfile tex torsk, hajmal eller sej3msk Smör, osaltat3msk Vetemjöl4dl Mjölk1dl Lätt creme fraiche4-5msk Kaviar3st Ekologiska ägg, hårdkokta4msk Dill, skuren6-8st PotatisarSalt & vitpeppar från kvarn4st CitronklyftorSåhär kan man göra. Lägg ut fiskfilerna på en plåt och krydda med salt och vitpeppar, baka av fisken i ca 125g ugnstemp, vilket tar ca 10-15min. Värm gärna tallrikarna till 50g i ugnen, lägg därefter upp fisken på de varma tallrikarna, häll över såsen och äggen och rikligt med dill. 400g Fiskfile
Skär fisken i bitar och lägg ovanpå purjolöken. Blanda i dill och räkor och häll över fisken. Skölj och strimla purjolöken och lägg hälften i en smord ugnsfast form
Ugnsbakadfisk med sufflétäcke som smakar av dill, fransk senap och paprika. Idag vill jag tipsa om en härligt smakrik fiskrätt som passar vilken dag och årstid som helst, men som all annan mat blir lite extra god på altanen i sommarsolen
Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Fördela över fisken och lägg tomater runt om. Baka i ugnen i ca 20 minuter tills fisken är klar. 300 g vit fiskfilé