Här kommer påskaftons meny. riktigt god men samtidigt enkelt på nått sätt. Ingredienser till 4 personer. 600g Färsk lax, gärna mittbiten4msk Olivolja2msk Blomsterhonung1st Citron, skuren i bladtunna skivor1st Kruka färsk dillHavssalt & svartpeppar från kvarnSås verte
Fisk. Ugnsbakadcitronlax i folie. Augusti 7, 2015 18. 58. Jag kollade igenom mina bilder och såg då att jag missat att berätta om en del god mat vi ätit här sista tiden
den ugnsbakade tomaten fungerar nästan som en"potatis". Ikväll blev det en mix med Norsk lax som huvudingrediens med både italienska och grekiska toner
ugnsbakade tomater, kryddade med oregano och inlagda i citronolivolja. 2 portionsbitar lax à ca 140 - 150 g - ugnsbakad i 120 graders ugnsvärme till en innertemperatur av 52 grader, och med bara pressad citron och lite smulat ramslökssalt över
Citronlax. Den här rätten som jag lagade igår på valborgsmässoafton är lätt att förbereda i förväg och sedan bara göra den sista matlagningen i samband med att den ska ätas
Ugnsbakadcitronlax. Dagens middag bestod av lite gammalt och lite nytt. Risotton hade jag kvar lite av i frysen sen sist jag lagade den så den plockades ur frysen, för att tillsammans med lite färsk lax och en chiliailoli utgöra dagens middag
Inte några större utsvävningar, bara ett gott recept på UgnsbakadCitronlax med Färskpotatissallad. Nu när min dator inte fungerar nåt vidare försöker jag mig på ett inlägg via telefonen
Några ugnsbakade inlagda paprikadelar (jag använde Dittman). GRILLAD TOMAT & CITRONLAX. Här kommer en enkel och snabb rätt jag slängde ihop när vädret inte tillät grillning
Man kan med fördel servera laxen med den enkla yoghurtsåsen jag beskriver i receptet här bredvid med hjälp av de ugnsbakade citronerna som pressas ner i naturell yoghurt och smaksätts med salt, peppar och någon örtkrydda