Lägg i ugnsfast form. Salta och peppra torsken. 4 st torskrygg. 1 burk cremefraiche. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. 4 st torskrygg. 1 burk cremefraiche
Värm grädde och cremefraiche. Smörj en ugnsform med smör. Jag valde dock att använda vanlig fet cremefraiche, grädde och 28% ost, dessutom har jag gjort om det lite. )Ingredienser för 2-4 personer400 gr torsk10 cm purjolökSaltCitronpeppar1,5 dl cremefraiche1,5 dl grädde1 dl grönsaksbuljong (1 tärning + 1 dl vatten)200 gr räkost1 msk klippt dill2 msk citronsaft1 krm citronpepparSaltMaizena2 dl riven ostGör så härSätt ugnen på 225 grader. Skär torsken i 2 cm tjocka skivor. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter, täck ev över mot slutet så det inte blir bränt. 400 gr torsk
Rör samman cremefraiche, grädde och buljongtärning i en kastrull och låt koka upp. Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och citronpeppar
Bland med citron, curry, chilisås och créme fraiche. Smörj en ugnssäker form. Sätt ugnen på 200°. Grädda mitt i ugnen 30-40 minuter. 600 g torsk. 2 dl créme fraiche
Koka ihop grädde, cremefraiche och mjukosten, krydda med hackad dill, salt och peppar. Jag har testat de i lite olika sammanhang bland annat i en torskrätt som jag gjorde i ugnen
Blanda crème fraiche och pesto och bred över fisken. Lägg fisken i en ugnssäker form. Här kommer ett annat recept på temat uppiffad husmanskost bestående av torsk, pesto och potatis
Torskrygg i ugn. Lägg i ugnsfast form. Salta och peppra torsken. Nu har vi njutit av en god middag och det är väldigt tyst och lugnt här, lite saknar man i alla fall allt stoj
Rör ihop cremè fraiche och Philadelphiaost, smaksätt ev med lite mer peppar och salt. Smörj en ugnsfast form med lite olja, salta och peppra fisken och lägg den i formen