Lägg rullarna i en lätt smord ugnssäker form. Sätt ugnen på 225 grader. Stek i ugnen ca 20-25 minuter. Blanda ihop senap, vinäger, dill, sötningsmedel och grädde och låt stå och dra ett tag
Smörj en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen i 20–25 minuter. Klipp bort ryggfenorna på ström-mingen. Rulla ihop strömmingarna med den köttsidan utåt och lägg dem tätt i formen
Rulla fisken med köttsidorna utåt och ställ tätt i ugnsform. Ugn. Sätt in i ugnen 20-25 minuter. 700 g strömmingsfilé salt 1 knippe dill, finhackad 0,5 msk dillfrö 1 dl vatten 1 dl tomatpuré Ugn
Rulla ihop filéerna från stjärten och lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över ströbrödet och tillaga fisken i nedre delen av ugnen, ca 20 minuter
ugnen på 175 grader eller använd två stekpannor samt efterstek i dessa. Bryn strömmingarna på båda sidor samt efterstek på svagare värme i 20 minuter i stekpanna eller lägg över i en form och efterstek i ugnen på 175 grader
Ställ eller lägg rullarna i en ugnsform. Ugn. Täck formen med folie och ställ den i ugnen 20-25 minuter. ca 800 g strömmingsfilé salt 1 knippa dill, hackad 1,5 msk dillfrö 0,75 dl tomatpuré 1 dl vatten Ugn