Jag har testat de i lite olika sammanhang bland annat i en torskrätt som jag gjorde i ugnen. Jag tog inte allt för mycket eftersom jag inte ville att barnen skulle säga att det var för starkt men jag kunde allt tagit lite till
Koka med allt utom köttet som du lägger skuret i mindre bitar i ugnsform. Slå över såsen och sätt in i mitten av ugnen i 200 grader i en timme, Serveras med grönsaker och ev något annat typ potatis
Lägg ner i ugnsform. Ställ in i 200 grader varm ugn i 35-40 minuter. Skär kycklingen i mindre bitar och krydda dem med chili explosion och stek dem till fin färg
Skär köttet i skivor och lägg i ugnsform, peppra över. stark. Slå det över köttet och sätt in i 200 grader varm ugn i en timme, serveras med potatis och något grönt
Här finns bara den av thai typ, som är söt och superstark. Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Till barnen tog jag bort de röda chilibitarna och då upplevde inte de att köttet i sig var starkt, det blev nog mest lite kryddigt när man fick pepparn i munnen
Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivor i ugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven med klassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Bryt nudlarna i mindre bitar och bred ut dem på ett djupt ugnssäkert fat. Sätt ugnen på 175 grader. Stek kycklingen på ej för stark värme, cirka 8-10 minuter, rör om då och då. Ställ in fatet i mitten av ugnen och gratinera i cirka 12 minuter