Stek filéskivorna i två omgångar, antingen färdigt eller låt gå klart i ugnen efteråt. Säkert ännu godare med färsk salvia, men det fanns tyvärr inte på vår ICA
Skölj potatisen skiva & lägg på smord ugnsplåt. Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Bryn filéerna i smör och lägg dem sedan i en ugnsform. några salviablad. några salviablad. Skär ett djupt snitt i varje filé och fyll fickan med strimlade salviablad och riven parmesan
Garnera med rivet citronskal och salvia. salvia. Sätt ugnen på 225°. Tillsätt spenat och repade salviablad, spara några blad till garnering, och sjud ytterligare ca 10 min. Varva tomatsås, lasagneplattor, halloumi och pumpakärnor i en ugnssäker form, ca 20 x 30 cm. Tillaga mitt i ugnen 20–25 min. salviablad, -12
Lägg grönsakerna i botten på en eldfast form eller gryta, därefter salviabladen. salviablad - färska. Ställ in i 200° varm ugn så att kaninen steks och vinet reduceras, alltså inget lock på formen eller grytan
Salviakräm. Vänd ner den i den varma salviakrämen och se till att allt blir hett. Salviakräm. Sätt ugnen på 100 grader, halvera tomaterna och pressa ut kärnorna. Sätt in i ugnen, sänk till 70 grader och låt baka i ca. Låt småkoka 5 minuter och mixa sedan ordentligt tillsammans men salvian. 1 knippe färsk salvia (15-20 blad)
finskuren salvia, muskotnöt och parmesan. 6-7 stora salviablad. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg 1/3 av pumpan i botten av en ugnsform. Täck formen med folie och grädda 30 minuter i ugnen. 6-7 stora salviablad
Sätt ugnen på 200 grader. Ringla över några matskedar olivolja och baka i 15 minuter, mitt i ugnen. Baka mitt i ugnen i cirka 10 minuter tills champinjonerna fått fin färg. 2 msk salvia