Mitt i ugnen. Ugnen på 250°. Jag hade en plåt längst ned på vilken jag hällde ca 1 dl vatten för att få en fuktigare miljö i ugnen. 1 dl rågmjöl. 8 dl rågsikt eller grovt rågmjöl eller 50/50
Brödet sätts in i kall ugn. Blanda sist ner grahamsmjöl, rågmjöl och vetemjölet. 50 g jäst4 dl vatten, 37 grader3 msk olivolja1 tsk ljus sirap1 tsk salt1 dl grahamsmjöl 2 dl rågmjöl ca 7-8 dl vetemjöl specialPensling. Ställ in bullarna i mitten av den kalla ugnen och sätt där efter igång ugnen på 200 grader
I helgen kommer jag och sambon att försöka lugna ner oss efter en intensiv period såväl jobbmässigt som fritidsaktivitetsmässigt genom att ta in på spa i Varberg
Sätt annars in en vanlig ugnsplåt och sen en svart ungspanna i botten av ugnen. Eftersom de (min pappa och hans fru) är riktigt förtjusta i vitt bröd så jag blandade i rågmjöl i baguetterna den här gången med ett riktigt bra resultat
Lite nyttigare piroger med grovt rågmjöl och grahamsmjöl. 1 dl grovt rågmjöl. Värm ugnen till 200°. Grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 min. 1 dl grovt rågmjöl. Grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 min
Sätt ugnen på 225 grader. Vänd filéerna i rågmjöl och lägg dem i en smörad form (1 msk smör). Grädda sillen i mitten av ugnen i 10 minuter. 1 dl rågmjöl eller ströbröd
Arbeta in rågmjöl. Värm under tiden ugnen till 225 grader. Grädda i mitten av ugnen, en plåt i taget, tills kakorna får fin färg, 5–8 minuter. 2 dl fint rågmjöl. 2 dl grovt rågmjöl