-) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Fördela blandningen i ugnssäkra portionsformar. parmaskinka, delade i små bitar. Sätt ugnen på 225 grader. Grädda i nedre delen av ugnen cirka 15 minuter eller tills potatisen är mjuk och gratängerna fått fin färg
Lägg fisken med skarven nedåt i en smord ugnssäker form och droppa på olivolja. Ugn 200°. Skär parmaskinkan i breda strimlor, cirka 2 centimeter, linda in fisken i skinka. Baka i mitten av ugnen cirka 20 minuter. 100 g skivad parmaskinka
Ta ut pajskalet från ugnen och låt svalna något. Strimla parmaskinkan. Knäck i äggen i skålen och vänd ned kyckling, purjolök, parmaskinkastrimmel, ägg, tomathack, paprikatärningar och creme fraiche i skålen
Häll upp smeten i formarna och lägg i parmaskinka, paprika och resten av spenaten. 200 g parmaskinka. Sätt ugnen på 225 grader. 1Skär parmaskinka och paprika i bitar. Grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter
Medan kycklingen är i ugnen så gör du såsen. 4 parmaskinka bitar. Värm ugnen till 200 grader. Ställ in i ugnen och låt det gå 10 min. 4 parmaskinka bitar
Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa in i ugnen tillsammans med kycklingen, grädde och balsamvinäger så kunde det inte bli annat än gott