Vik eller rulla ihop dem och lägg på en smord ugnssäker form. Lägg fyllningen på lasagneplattorna. 8 färskalasagneplattor, ca 250 g (Köper du en stor platta så skär i 8 st lagom stora bitar. Sätt ugnen på 200 grader. Gratinera i mitten av ugnen, ca 25-30 minuter och servera med sallad. 8 färskalasagneplattor, ca 250 g (Köper du en stor platta så skär i 8 st lagom stora bitar
Häll lite köttfärsås i botten på en ugnsfast form. förpackning med färskalasagneplattor. Koka upp vatten med vattenkokaren, häll vattnet i en skål och lägg lasagneplattorna i vattnet
Häll lite gräddsås i botten på en ugnsfast form. förpackning med färskalasagneplattor. Koka upp vatten med vattenkokaren, häll vattnet i en skål och lägg lasagneplattorna i vattnet
Bred ostsås i botten på ugnsfast form. Upprepa tills lasagneplattorna är slut. 2 paket bacon0,5 burk Cantadou vitlök1 gul lök500 g köttfärsfärska champinjonerpizzakrydda1 dl chilisås1 köttbuljongtärning1 skvätt sojaOstsås. 1 parmesanost2 förpackningar färskalasagneplattor (jag hade från Coop)Klipp baconet och fräs. In i ugnen på 225 grader i ca 15-20 minuter. 2 förpackningar färskalasagneplattor (jag hade från Coop)
En gratäng på sitt sätt eller en lasagne utan lasagneplattor som barnen sa. Ställ ugnen på 225 grader. Varva köttfärssås och squashskivor i en ugnssäker form (om ca 20x30cm) och avsluta med färs. Ställ in i mitten av ugnen och låt stå i 15 minuter eller tills gratängen har fått en gyllenbryn lätt bränd yta. När gratängen är färdig, ta ut den från ugnen och låt svalna virka 10 minuter före servering. 30 minuter En gratäng på sitt sätt eller en lasagne utan lasagneplattor som barnen sa
Färskalasagneplattor. Använde lite då och resten i dag till lasagneplattor. Jag använde mig av hemmagjorda lasagneplattor och det receptet hittar ni HÄR
Smörj en ugnsform med olja. färskalasagneplattor. Skär till lasagneplattorna så att du får åtta bitar. Värm ugnen till 200 grader. Lägg på oskalade vitlöksklyftor och rosta i ugnen i 30 minuter. Häll såsen över pastarullarna och gratinera i ugnen i 20 minuter eller tills såsen fått fin färg och pastan är lagom mjuk. 2 dl färska örter
Ta fram en rymlig ugnsform, gärna med höga kanter så många lager ryms. För en stor ugnsform som säkerligen mättar 6 personer behövs. 1-2 frp lasagneplattor. Sätt ugnen på 250°. Gratinera i ugnen i ca 20-30 minuter