Lägg kycklingen i en ugnsform och häll såsen ovanpå. Kyckling med dragon- & senapssås. Jag använde varmluftsugn, eftersom jag även skulle ha in potatisen i ugnen
Idag blev det kyckling i ugn med tomat, citron & dragon. Lägg i en ugnssäker form. Strö över dragon. 1 kg kycklingfilé 3 tomater, jag hade plommontomater2 citroner3 vitlöksklyftor Dragon Salt & PepparOlivoljaDela kycklingfilén i mindre delar. Salt och peppra, ringla över lite olivolja, skjutsa in ugnen i 30 minuter på 225 grader. 3 vitlöksklyftor Dragon Salt & Peppar
I stekpannan häller du i fond,vatten ,CF, salt, peppar o dragon. För 4 pers1 stor zuccini1 gullök500 g färsklax3 msk konc fiskfond + 2 dl vatten3 dl CFSalt ,peppar o dragonRis till 4 pers200 g broccoliSaltLägg laxen i en ugnsform , salta ,peppra o dragona. Häll det över fisken o in i ugnen i 15 min på 200 grader
Lägg laxen i en ugnssäker form med skinnsidan ner. Blanda samman senap och dragon, pensla på laxen. * 1 tsk dragon. Sätt ugnen på 225 grader. Laga den mitt i ugnen ca 15 minuter. 1 tsk dragon
Klassisk smak av smör, vitvinsvinäger och dragon. Kryddade fileer redo för ugnen. Lägg ugnen på 200 grader. In i ugnen 15 minuter, under tiden blandar du ihop Bearnaisesåsen och grädden, salt & peppar. Häll över kycklingen och in i ugnen ca 10 minuter igen
Potatisen är kryddad med dragon och är tillagad råstekt i tunna skivor i ugnen. Denna veckan tänkte jag börja med att tipsa er om ett smidigt sätt att tillaga potatis i ugn
Tillsätt olja, dragon, timjan, salt och peppar. Ta fram en ugnsplåt och lägg kycklingbenen på plåten. Sätt ugnen på 200 grader. Dela citronen och lägg citronhalvorna med snittytan upp på plåten och rosta i ugn ca 30 min. 2 tsk Dragon - torkad
Rör i den hackade dragonen och ta av röran från värmen. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. 2 msk hackad färsk dragon. Sätt ugnen på 125 °C. Om du vill ha mer färg på fisken så kan du sätta ugnen på grill de sista 5 minuterna. 2 msk hackad färsk dragon
Det här är bra mat att bjuda på om man är några stycken bara för att den sköter sig själv i ugnen, sen är det bara att skära upp och servera ihop med en rättikagratäng eller vad man nu tycker passar