Lägg i ren glasburk och den håller sig en vecka eller två i kylen. Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast
½ mango. Monika och Kjell levererade två nya recept på kalla såser till det grillade köttet och eftersom de var så in i bänken goda så var vi ju tvungna att be om recepten och skicka dom vidare till er
Denna gång valde jag att kombinera med mango, egenplockade blåbär och granatäpple. Jag delade alltså upp en burk kokosmjölk i två och gjorde chiapudding med två olika smaker
En glasburk fylld med mango- och apelsingranita som därefter har ett tjockt lager blåbärsgranita. Vegansk granita med smak av mango-apelsin eller blåbär
Receptet räcker till två medelstora dricksglas. Mangolemonad – underbart svalkande drink. Här har jag gjort en fantastiskt god och svalkande mangolemonad
Kör fruktköttet av tvåmango och saften av en lime i en blender till en slät kräm. 2 mango. Lägg lite yoghurt i botten på 10 glas, fyll på med mangon och yoghurt på. 2 mango
Inte för att det känns lyxigt på riktigt samma sätt som förr, nu var bakgrundsljudet en gnällig bebis och två tjötande ungar, och det sista badsaltet hade gått åt till barnens bad så det blev någon doftlös babyolja bara
5 dl naturell yoghurt (jag tog mild naturell)Två fäska mango, helst mogen1. 2pers2. 5 dl mjölk5 isbitarBlanda ihop i mixar och häll stor glas med sugrör