Blanda gurka, youghurt och kummin. Mughalai Korma6 personer900 g kycklingfilé150 ml rapsolja6 hg fint hackad lök1 - 2 msk fint hackad vitlök2 msk fint hackad färsk ingefära12 kardemummakapslar24 nejlikor4 lagerblad2 tsk mald korianderknappt 1 tsk cayennepeppar250 ml naturell youghurt2 tsk saltdrygt 1 dl gräddeDela kycklingfiléerna i ca 4 cmx6 mm. Koka ihop och tillsätt ytterligare 2 msk youghurt. Fortsätt så tills all youghurt är tillsatt och har absorberats (ca 5 minuter). Gurkraita2,5 dl turkiskyoughurt1 kryddmått hel spiskummin1/4 gurka1/2 tsk saltRosta kumminfröna i en het stekpanna tills det börjar dofta
Servera med en klick turkiskyoughurt och en sallad. Efter några års exprimenterande med olika pajfyllningar till kycklingpaj, blev denna min absoluta favorit