Dressingen består av olja, yoghurt, schalottenlök, vitvinsvinäger, honung, vallmofrön och salt. Tänk er en omelett fylld med smält getost och prosciutto
Blanda med yoghurt och smaka av med lite salt och peppar. Blanda färsen med salt, rostad lök, smulad getost, creme fraiche, riven vitlök, citronskal och finhackad chilipeppar
Jag gjorde även en yoghurtsås med turkiskyoghurt, krasse, citronsaft, olivolja, salt och peppar. Till detta, strödde jag över rostade valnötter, smulad getost och hallon
Getost är lika gott. 2 dl turkiskyoghurt. Jag försöker få till minst en vegetarisk dag i veckan. Gärna att det blir på måndagen, det känns bra efter helgen
Ta ut rödbetorna efter 30 min och klicka över yoghurt och smula över getost. Gratinera i ugnen ytterligare 5 min till yoghurten har smält och getosten är fint gyllene. 120 g Getost, Chevre. 2 dl MatlagningsyoghurtTurkisk
Häll ner yoghurt och mixa samman med en stavmixer tills det precis blir en slät kräm. Fisken serveras med balsamicorostade rödbetor en len getostkräm och såklart granatäpple
Blanda ihop smulad getost med creme fraiche och turkiskyoghurt, hälften hälften, salta och peppra. Köttet serverades med ugnsrostad sötpotatis och en getostkräm
Receptet hittade jag hos Milla och eftersom min plan är att byta ut en del av min normala kost till en mer naturlig kost och äta mer från växtriket så tyckte jag att gröna medelhavsbiffar med soltorkade tomater, getost, broccoli och spenat passade riktigt bra att testa
Mixa ihop yoghurt, getost och krydda, och smaka av blandningen med salt och peppar. Du kan förstås göra gratängen helt vegan genom att slopa osten och i stället för yoghurt använda ex vis Sour Supreme av soja
Häll yoghurten i en skål. Getostkräm. Häll upp yoghurt och crème fraîche i en skål. Smula i getosten. 2 dl turkisk eller grekisk yoghurt. 1 dl grekisk eller turkiskyoghurt