Det gör också turkisk mat. Morotstzatziki. Här är det mezerätterna som har lockat mig, men de här rörorna är ett försök att omvandla turkiska rätter till något som passar i Göteborg och Gällivare
med 3,5 % turkisk yoghurt eller 8% matlagningsyoghurt så blir det 2 smartpoints per portion, om du väljer mild naturell lättyoghurt så blir det 0 smartpoints per portion men då blir den lite rinnigare om du inte silar yoghurten
2 dl turkisk yoghurt. 2 dl turkisk yoghurt. Hej bloggen. Det är bara jag som tittar in. Förlåt att jag inte hälsar på så ofta men det tiden, inspirationen och lusten blir mindre och mindre
2 dl turkisk yoghurt. 2 dl turkisk yoghurt. Hej bloggen. Det är bara jag som tittar in. Förlåt att jag inte hälsar på så ofta men det tiden, inspirationen och lusten blir mindre och mindre
Morotstzatziki. 5 dl Matlagningsyoghurt Turkisk. 1. Rostad potatis. Skölj potatisen och skär i skivor. Lägg potatisskivorna på en ugnsplåt och tillsätt olja och salt efter smak