Fisk var det här. Sån däringa smidig fisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommit ihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospanerade fisken till kvällsmat, yay
Dela fisken i bitar. Stek fisken i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida. 5 dl turkisk yoghurt. Vänd dem först i mjöl, sedan uppvispat ägg och sist i ströbröd
Grovriv dem sedan och blanda med turkisk yoghurt, olivolja, citronsaft, salt & peppar. Vi gillar torsk här hemma och försöker hela tiden komma på nya saker att göra med denna ganska smaklösa fisk
Turkiskfiskebåt…. Jag använde guldsparid, cipura på turkiska. Fisk med mättande tillbehör. Vi har försökt oss på att äta mer av fisk under vintern, mat som är riktigt bra om man vill hålla sig frisk
Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"