Turboglass recept

Turboglass

Turboglass

Skiva bananee och bred ut den på en tallrik och ställ i frysen. Tag sedan en halv dl bär. Är de frysta, så låt dem tina lite, är de färska så frys dem en liten stund
Turboglass med kokos och nötter

Turboglass med kokos och nötter

Rosta kokos och nötter i en torr varm stekpanna tills de är gyllenbruna. Mixa de frysta bären med honung och yoghurt i matberedare

Turboglass

Lägg de frysta bären i en mixer. Häll på youghurt/kesella. Söta efter smak 5 dl frysta hallon. 5 dl naturell youghurt (lätt går utmärkt)

Turboglass på bär

Mixa de frysta bären, sockret och yoghurten i en matberedare på högsta hastighet i max 1 minut. Servera direkt

Turboglass med Cultura Dofilus hallon

Börja med att rosta kokos och nötter i en torr varm stekpanna tills de är gyllenbruna. Mixa de frysta bären med honung och yoghurt i en matberedare

Turboglass

Kör allt i mixer. (Bären måste vara frysta). Servera direkt. 225 g djupfrysta jordgubbar. 5 dl strösocker. 2 dl matgrädde

Turboglass med nötter

Rosta ev mandel eller nötter och/eller solrosfrön i en torr het stekpanna tills de fått lite extra färg utan att brännas