Strimla kålen med osthyvel och skala och skiva löken tunt. Stek ryggbiffen i smör på båda sidor. Fräs kål,lök och pressad vitlök i smör så den får lite färg och mjuknar något
Skala och skiva löken tunt. Ett fint stekt nötkött, gärna ryggbiff eller entrecote med en rödvinssås till… Det är lyxmat tycker jag och inget vi äter så ofta men gott är det
Vi gjorde en förrätt med ryggbiff i helgen. Lägg ut ryggbiffen i rumstemperatur ca en timme. Ta ut ryggbiffen och låt ligga och vila fram till strax innan servering
Skiva grönsakerna tunt och lägg tillsammans med lagen. Ryggbiff. 800 g ryggbiff, saltad och rumstempererad. Ryggbiff800 g ryggbiff, saltad och rumstempererad olja smör, att steka i 1 klyfta vitlök 1 kvist timjan salt och svartpeppar
Skiva zucchinin tunt och lägg över i en smord ugnssäker form. Hittade en för mig ny och spännande (och LCHQ-vänlig) gratäng som tillbehör till grillat kött och som kändes kul att testa
Strimla köttet tunt och blanda med de första ingredienserna, vatten, maizena och ingefära. 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff). Skriv ut 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff)
Dock kan man bränna på en rejäl skiva ryggbiff på allra hösta värmen men ändå få en saftig köttbit så hur exakt logiken är vågar jag inte riktigt ge mig in på
Skiva löken och paprika tunt. Eftersom jag är gravid, och gillar mitt kött sådär härligt rosarött, har det inte blivit att vi tillagat någon av de finare köttdetaljerna så ryggbiffen får snällt vänta tills bebisen har kommit
Skiva köttet tunt tvärs över fibrerna. Lägg det skivade köttet i den goda marinaden i skålen och massera järnet (om du har känsliga händer fixar de kanske inte chilin