Vegansk tunnbrödsrullemed skagenröra. Här om dagen så gjorde jag en liten variant av den grytan, fast på oumph och med lite mustigare ingredienser, och plötsligt så satt jag medrenskav på tallriken
Vegansk tunnbrödsrullemed skagenröra. *I samarbete med ICA Sverige*. Men oavsett vad är jag sjukt tacksam över att ni är med mig på resan och gör det hela möjligt
Funderade ett tag vad jag skulle göra med det, men så kom jag att tänka på renskav som är ganska likt och på de tunnbrödsrullarna man kan göra med pepparotskräm
Krydda med salt och peppar. Stek renskaven i smör. Dela den i efterhand med en gaffel. Skala och mosa potatisen grovt tillsammans med 4 msk smör. 1 paket renskav
Idag fick det bli en tunnbrödsrullemedrenskav, röd lök, creme fraiche, getmese och skogssvamp. Ett gott potatismos som grund på det mjuka brödet och rikligt med gröna blad såsom mizuna, green boy, rucola och sarepta senap över renskavsgrytan