1-2 msk majonnäs. Riv äpplena och gurkan grovt på rivjärn. Strimla purjon och dela ananasen i små bitar. Blanda alla ingredienser till äppelröran och smaka av
Vispa crème fraichen tjock och blanda med majonnäs, senap, pepparrot och persilja. 2 msk majonnäs. Kräm. Smaka av med salt och peppar, och bred krämen på tunnbröden
120 g majonnäs. Skala och koka potatisen och rör ihop ingredienserna till såsen. Smöra tunnbröden. Lägg i isbergssallad, strimlad rostbiff, strimlad purjo och strö torkad lök över
1100 g majonnäs. 1Räksallad1 kg vatten 10 g salt 50 g rotselleri, blancherad i små kuber 50 g fänkål, blancherad i små kuber 150 g skalade räkor, färska och grovhackade 50 g äpple, gröna i små kuber 15 g färsk pepparrot, riven 100 g majonnäs 1 msk citronsaft 1 salladslök, gröna delen i tunna skivor 0,6 kruka dill, finhackad salt cayennepeppar svartpeppar, från kvarn
Jag brukar inte mäta men lika delar majonnäs och cremefraiche använder jag. Majonnäs. När du ska använda majonnäsen i en röra som denna så behöver du inte smaka av den med kryddor, ska du använda den som ren majonnäs så smaka av med lite dijonsenap, salt och citron
En god röra att servera på rostat bröd eller som fyllning i baguette eller till tunnbrödsrulle. Lägg dem i en bunke och blanda med majonnäs och crème fraiche
Skär varje tunnbrödsrulle i fyra bitar. 1 msk majonnäs. 1 msk majonnäs. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk