390,1 kcal28,1 g protein10,5 g fett42,6 g kolhydraterTunnbrödsrulle med tonfiskröra, 1 port1 skiva tunnbrödnågra salladsblad, sköljda1/2 burk tonfisk i vatten50 g avrunna och sköljda kikärter1/2 dl lätt crème fraiche paprika & chilisaltVärm brödet lite grann
Rostbiff, philadelphiaost naturell, rostad paprika plus massor med svartpeppar. Rör ihop osten, strimlad paprika, svart peppar och i med strimlad rostbiff, bre ut och rulla ihop och skär till önskad storlek
Kärna ur och skär paprikan i cm-stora bitar. Varva kyckling, paprika och lök på fyra grillspett. Varva skinkstekbitar, paprika och lök på fyra grillspett
½ tsk paprikapulver. Blanda mjöl, salt, paprikapulver och veganskt smör snabbt till en smulig deg. Lägg paprikan i en plastpåse så den får svalna och dra sedan av skalet med nyporna
1 röd paprika. Skär undertiden blomkålen och paprikan i 2×2 cm stora bitar och ha därefter ner dem i grytan och låt koka i 15-20 minuter eller tills blomkålen har blivit mjuk. 1 röd paprika
Dela paprikan i stora bitar. Dag 1. Lägg cocktailtomaterna på bakplåtpappersklädd plåt. Strö på flingsalt, farinsocker och lite olivolja och ställ in i ugnen på 80 grader i 12 timmar
När jag jobbade på restaurang gjorde jag ofta tunnbrödsrullar med olika fyllningar som förrätt. ½ dl äpple i små tärningar (vid strikt LCHF, byt mot ½ grön paprika)