) 1 port 1 mjukt tunnbröd 2 msk färskost 75 g varmrökt lax delad i mindre bitar 1/3 burk kräftstjärtar i lake (ca 50 g) Blandad frukt i mindre bitar efter tycke och smak (jag använde jordgubbar, sharon och nektarin) 10 körsbärstomater Saffranskeso med ägg ½ kokt hackat ägg 1 dl naturell keso 2 msk lättmajonäs 1/4 kuvert saffran 1 msk apelsinsaft 1 tsk honung Lös upp saffran i lite apelsinsaft och blanda det sedan tillsammans med keso, lättmajonäs och honung. 1 tsk honung
flytande honung. Bred osten på och ringla över honung. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Rör ner honung, mjölk och chiafröna i de torra ingredienserna. Jag tränade med Fabrizio, min PT, i tisdags och han berättade allt han hade ätit under påskledigheten
Tunnbrödsrullar med lufttorkad serranoskinka, ruccola och Philadelphiaost. Grekisk yoghurt med honung och bär med crunch på, de var så fantastiskt goda