Tunnbrödsstubbar. Skiva mozzarella och lägg ovanpå varje stubbe. Skär varje tunnbrödsrulle i fyra bitar. 4 st fyrkantiga, mjuka tunnbröd. 2 bollar mozzarella. 4 st fyrkantiga, mjuka tunnbröd. 2 bollar mozzarella
Bred ut peston på brödet, lägg på skinka, mozzarella och skivad tomat. Grilla eller stek i någon minut på varje sida, så att det precis får färg och mozzarellan börjar smälta
Toppa med oliver och smula över mozzarellaosten. färdig pastasås3 st skivor rökt skinka, strimlad4 st körsbärstomater, halverade2 st paprikaskivor4 st rödlöksringar, tunna3 st svarta urkärnade oliver, i bitar50 gram mozzarella5 basilikabladBred tomatsåsen över brödet, används krossade tomater så låt dem rinna av i ett durkslag först. 50 gram mozzarella
Mozzarella- och skinkknyten. Rulla in mozzarellan. Mozzarella- och skinkknyten. 2 tunnbröd. 12 små mozzarellabollar (minimozzarella). 2 tunnbröd Philadelphia vitlök och örter. 12 små mozzarellabollar (minimozzarella)
Jag började med att bjuda på glögg när gästerna kom och sedan hade jag dukat upp lite smått och gott som två sorters tunnbrödrullar, laxrullar, getostbollar med valnötter, grissini med prosciutto, salami, capresespett, marinerad fetaost, löjromscheesecake och ost och kex